Жената зодия Лъв е родена, за да седне на златен

...
 
Жената зодия Лъв е родена, за да седне на златен
Коментари Харесай

Жената Лъв: Кралицата на света

 

Жената зодия Лъв е родена, с цел да седне на златен престол, да ръководи човешките ориси и да получава всички всемирски благословии за своята неземна хубост, изострен разум и мекушав сексапил.

Лъвиците са доста придирчиви към външния си тип. За тях е извънредно значимо постоянно да са на равнище, тъй че всеки да се възхищава на усета им, способността да усещат стилните трендове и да бъдат проводници на жанр. Жените от тази зодиакална група са безусловно захласнати от. Ако съумеете да намерите пълничка измежду милион лъвици, можете умерено да кандидатствате за регистриране на вашето име в Книгата на върховете на Гинес. Тези дами могат да са на злокобна диета – с месеци да живеят единствено на салата и яйца, в гонене на талия от 60 сантиметра и крайници, на които би завидял топ модел.

Жените Лъв са огнени натури, могат да горят мостове зад себе си без страдание и в никакъв случай да не поглеждат обратно в предишното. Те имат благороден усет и намирането на подобаващ мъж за тях е в действителност мъчно, без значение, че постоянно са обградени от обожатели и въобще – те са магнит за мъжкото внимание. Лъвицата обаче е жена, която си знае цената и знае какво тъкмо търси – тя няма да бъде съблазнена от пълен портфейл или хубаво лице поотделно. Тя търси сателит, който съчетава всичко хубаво вкупом – с пари, интелигентен, деятелен и хубав като Аполон. Всеки, който успее да влезе в свитата на лъвицата, би трябвало да бъде квалифициран за обстоятелството, че гневът на боговете може да се стовари на главата му ненадейно, от нищото. В последна сметка дамите от този знак са избухливи и от време на време не могат да управляват прочувственото си положение. Често другари и познати споделят за дамата Лъв, че е „ отвън света “. Те имат доста необикновена специфичност: в най-пикантния миг, да вземем за пример, като са в прегръдките на мъж, те могат ненадейно да стартират диалог за нуждата от промяна на завесите в къщата и засаждане на нови шубраци в двора … Това е обезкуражаващо и постоянно се трансформира в препъникамък в връзките. Когато Лъвицата откри своя човек, тя се трансформира е най-вярната, лоялна и подкрепяща жена. Ако в дома си тя се усеща обичана, обгрижвана и спокойна, тя в никакъв случай няма да огледа встрани.

Лъвиците постоянно отхвърлят да слушат мнението на другите. Те възпитават си в същия дух: „ ти си най-хубавият, единствено ти знаеш по какъв начин би трябвало да бъде, ти си роден да покориш света ” и по този начин нататък, в същия дух.

 

Лъвовете, съгласно характерностите на знаците на Зодиака, не знаят по какъв начин да се подчиняват – дайте им лидерска позиция, всички пълномощия да екзекутират и помилват… Пълната власт кара такива дами да се усещат като държател на Вселената: те има специфична усмивка, походка, която ви кара да не откъсвате взор от бедрата им и приковаващ взор. Но никой различен както дамата Лъв не може да се оправи с разпределянето на дилемите и уговорките. Колкото и огромен да е хаосът, сега, в който Лъвицата поеме надзор, нещата се подреждат като с магическа пръчка. Тези дами умеят да построяват екип, да сплотяват и стимулират хората си както никой различен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР